BAR & CUISINE 1

Wijnbar

Van het glas tot de fles, een kelder toegankelijk voor iedereen

De bar van Titulus, ofwel de ontmoeting tussen een wijn en een persoon, op voet van gelijkheid, met eenzelfde bedoeling, namelijk gewoon een goede tijd hebben.

Van dinsdag tot zaterdagavond laten wij u met plezier wijnen ontdekken die ons geraakt, geëmotioneerd of nog, verrast hebben. Onze wijnbar onderscheidt zich door het feit dat ze voor iedereen toegankelijk is. Naast een twintigtal referenties per glas, is elke fles uit de kelder beschikbaar mits een kurkgeld van 12€.

BAR & CUISINE 2

STREEKGEBONDEN KEUKEN

(H)eerlijke combinaties van gerechten en wijnen !

De ethische en duurzaamheidswaarden die Titulus zo nauw aan het hart liggen, sluiten perfect aan bij het gedurfde en dynamische culinaire universum van Chef Lyla Bangels. Alleen aan het hoofd van haar keuken, heeft ze carte blanche om haar menu’s samen te stellen en werkt ze hand in hand met de rest van het team combinaties uit van gerechten en wijnen die eer betonen aan onze streekproducten en aan onze producenten/boeren/vakmensen, die maar al te vaak in de schaduw blijven staan.

In haar zoektocht om grenzen te verleggen, houdt de Chef rekening met de impact van elk product dat ze gebruikt, om zo een smaakvolle, streekgebonden keuken aan te bieden, met respect voor het milieu. Net zoals de wijnkaart van Titulus, bestaat het menu van Chef Lyla Bangels uit gerechten om te delen, die regelmatig wijzigen in functie van de seizoenen en van haar lievelingsproducten van het moment.

BAR & CUISINE 3

Wij hebben het plezier samen te werken met : Bigh / Le monde des Milles Couleurs / Eclo / Boulengier / La Fruitière / Segers / Agadir / Swet / MustSauce (203) / Färm / La Bella Puglia / Maison Marc / Belliloise / Bellivaire / Domaine du Vieux-Télégraphe / Domaine de Lorient / Julien Hazard / Bean to bar


10e SALON DES
VINS NATURELS

6 & 7 AVRIL

Nous sommes très heureux de vous accueillir le 6 et 7 avril 2024 pour notre salon annuel ! Vous pourrez y retrouver pas moins de 29 vigneron.ne.s, distillateur.rice.s et brasseur.sseuse.s venu.e.s de France, d’Italie, d’Autriche, d’Allemagne, d’Espagne et de Belgique.

QUAND
Samedi 6 et dimanche 7/04
de 12h à 19h


Ancien garage américain au 156, Chaussée de Wavre – 50m de Titulus

PRIX
10€ l’entrée pour les deux jours