Wij nodigen u regelmatig uit voor ontmoetingen en ontdekkingsreizen door middel van talrijke evenementen, zoals de Meet&Greets met de wijnbouwers en de masterclasses.
Indien u als eerste op de hoogte wil zijn van onze evenementen en info, schrijf u dan nu in op onze nieuwsbrief.
19/10 - 23/11 - 14/12
TITULUS
À la demande générale, nous reprenons les master class saké !
Nous vous proposons une initiation au saké à travers son histoire, ses ingrédients et son processus de fabrication. Vous pourrez déguster plusieurs cuvées, pour identifier les différents profils et typicités de ce « vin de riz ». Venez découvrir, ou approfondir vos connaissances sur cette boisson venue du Japon.
60€/personne – 1h30
Places limitées donc ne tardez pas pour réserver !
Plus d’informations et réservation par mail à info@titulus.be ou par téléphone au 025129830
22&23 AVRIL
QUINCAILLERIE VANDER EYCKEN
À vos agendas ! La 9e édition de notre Salon des Vins Naturels se déroulera le week-end du 22 au 23 avril de 12h à 19h.
C’est le meilleur moment de l’année chez Titulus et nous avons hâte d’entamer les festivités à vos côtés ! Cette année, l’evènement se déroulera dans la magnifique quincaillerie Vander Eycken où une trentaine de vigneron.ne.s seront de la partie pour vous faire déguster leurs meilleures cuvées.
09/03 - Titulus
22 & 23 OKTOBER VAN 12 TOT 19UUR
Met veel plezier kondigen wij onze allereerste wijnbeurs in onze Antwerpse wijnbar en wijnwinkel aan!
Een tiental wijnmakers zal aanwezig zijn om uw zintuigen te verwennen met hun dranken uit Frankrijk, Spanje, Griekenland en Denemarken!
29/09 - 02/02
TOUR & TAXIS
Maak kennis met onze Chef Lyla Bangels die van donderdag tot en met zondag aanwezig is op het Eetfestijn bij Tour & Taxis!
Vier dagen van festiviteiten in het beeld van Brussel: gastronomisch, levendig, innovatief en kosmopolitisch. Een zestigtal chefs en ambachtslui, verspreid over de vier dagen, zullen u het beste van de hoofdstad brengen via signatuurgerechten, kleurrijke desserts, heerlijke kazen, Brusselse bieren en originele cocktails.
27/09
KIOSQUE BOIS DE LA CAMBRE
Onze Chef Lyla heeft de eer om deel te nemen aan de tweede editie van Diner in the Woods. Het programma van deze unieke avond neemt u mee op reis naar het hart van umami, de mysterieuze vijfde smaak, dankzij een verrassende combinatie van eten en drinken die zeker een blijvende indruk zal achterlaten.
De hele zomer lang krijgen liefhebbers van ongewone culinaire ervaringen de kans om de wereld van deze Belgische chefs met hun hoogstaande gastronomie te ontdekken. In een groene omgeving in het centrum van de hoofdstad zullen de geselecteerde chefs een uniek meergangendiner met eten en wijn creëren.
10/09 – Bij Théâtre du Rideau
Ter gelegenheid van de opening van het seizoen 23*23 van het Théâtre du Rideau “VIBRATION COLLECTIVE EN PERSPECTIVE” nemen artiesten, buren, winkeliers en voorbijgangers het theater en de straat over voor een groot buurtfeest!
Op het programma:
> Continue eten en drinken met Titulus Pictus, Le Tournant, Le Consul, La marraine, Kitchen 151, Le Patio du Rideau, Tipi.
> Activiteiten en workshops voor spelers van 1 tot 100 jaar, bezoeken, …
> Dj Set door Rokia Bamba en Manszuko
25/06 & 26/06 - Bij Titulus
Met genoegen kondigen wij ons 8e SALON DES VINS NATURELS aan dat zal plaatsvinden van 25 tot 26 juni 2022 van 12 tot 19 uur. Een evenement in het teken van delen en ontdekken, georganiseerd in aanwezigheid van een twintigtal wijnmakers!
Deze beurs is een gelegenheid om hen te ontmoeten, hun wijnen te proeven, zich te verwonderen en aankopen te doen voor het plezier en voor het genot.
Om de terugkeer van het mooie weer te vieren wordt een deel van de straat voor Titulus geprivatiseerd! Een leuk feestje in het vooruitzicht. Iedereen is welkom, dus kom zoals je bent…
Dinsdag 17/05 - Bij Titulus
We zijn verheugd om Patricio Brongo van het Bodegas Moraza landgoed te verwelkomen deze dinsdag 17 mei bij Titulus.
Een avond van ontmoeting en gezelligheid met de wijnmaker rond de keuken van onze chef Lyla Bangels.
Aarzel niet om te reserveren, het aantal plaatsen is beperkt. Reserveren kan via info@titulus.be of door te bellen naar
02 512 98 30.
07/05 - Bij Titulus
Onze sake sommelier Vivien Blot leidt een workshop over sake! U krijgt de gelegenheid om de geschiedenis en de productiemethoden te ontdekken terwijl u een vijftiental sakés proeft.
50€/persoon
De plaatsen zijn beperkt, dus wacht niet te lang met boeken!
Meer informatie en reservering per e-mail op tituluspictus@gmail.com of per telefoon op 02 512 9830.