Pierre-Henri Gadais
Domaine de la Combe
Saint-Fiacre, Muscadet

Pierre-Henri Gadais, geboren in een familie van wijnboeren, interesseerde zich van jongs af aan voor de wereld van wijn en besliste dan ook wijnbouwers- en oenologische studies te volgen. Na 4 jaar studeren en talrijke wijnbouwerservaringen op domeinen in Frankrijk en in het buitenland rijker, keert hij in 2016 terug naar het familiedomein. Een paar jaar daarvoor had de familie een klein domein verworven in het gehucht La Pétière in Saint-Fiacre, waartoe Pierre-Henri zich onmiddellijk aangetrokken voelt, aangezien hij er veel potentieel in ziet: Domaine de La Combe, dat zich uitstrekt over 14 hectare.

Zonder afbreuk te doen aan de familiestijl, wist hij met zijn frisse kijk op het werk op de wijngaard nieuwe cuvées te creëren, en tegelijkertijd het domein naar een biologische landbouw te leiden, waar hij in 2021 in slaagt. Hij produceert er een gamma (h)eerlijke muscadet wijnen, variërend van cuvées voor het plezier, perfect om op elk moment te nuttigen, tot grote gastronomische witte wijnen.

MAGNUM-VENDANGE-NOCTURNE

MAGNUM VENDANGE NOCTURNE

26,70

MUSCADET DOMAINE DE LA COMBE*

11,90

MUSCADET RESERVE PERSONELLE *

14,50

VIGNE DE L ASTREE 2018*

21,60


10e SALON DES
VINS NATURELS

6 & 7 AVRIL

Nous sommes très heureux de vous accueillir le 6 et 7 avril 2024 pour notre salon annuel ! Vous pourrez y retrouver pas moins de 29 vigneron.ne.s, distillateur.rice.s et brasseur.sseuse.s venu.e.s de France, d’Italie, d’Autriche, d’Allemagne, d’Espagne et de Belgique.

QUAND
Samedi 6 et dimanche 7/04
de 12h à 19h


Ancien garage américain au 156, Chaussée de Wavre – 50m de Titulus

PRIX
10€ l’entrée pour les deux jours

18+

De verkoop van alcohol aan minderjarigen is niet toegestaan.
Door alcohol te kopen op de website van Titulus verklaart u ouder te zijn dan 18 jaar.