Éric Pfifferling
Domaine de l’Anglore
Tavel, Occitanie

Eric Pfifferling is opgegroeid met de natuur en alles wat leeft mede door zijn contact met bijen, dankzij zijn vader, die imker was.

Nederig blijven, kalm, proberen te begrijpen alvorens te handelen, begeleiden in plaats van controleren : vergezeld van deze wijze lessen stapte hij in 2002 in het leven als wijnboer. Alles begon met de overname van de wijngaarden van zijn grootmoeder, in het keteldal van Tavel, en met de raadgevingen van de vader van zijn echtgenote Marie, een ouderwetse wijnboer, uit de tijd dat alles nog automatisch bio was.

Vandaag de dag telt het domein een tiental hectare met, naast die in Tavel, ook percelen in Lirac. Die bescheiden omvang is een bewuste keuze, zodat er niet afgeweken hoeft te worden van het rechte wijnbouwerspad dat het domein bewandelt.

Eric werkt er samen met zijn echtgenote Marie, en sinds 2017 maken ook hun kinderen, Joris en Thibault, deel uit van het bedrijf.

Products not found


10e SALON DES
VINS NATURELS

6 & 7 AVRIL

Nous sommes très heureux de vous accueillir le 6 et 7 avril 2024 pour notre salon annuel ! Vous pourrez y retrouver pas moins de 29 vigneron.ne.s, distillateur.rice.s et brasseur.sseuse.s venu.e.s de France, d’Italie, d’Autriche, d’Allemagne, d’Espagne et de Belgique.

QUAND
Samedi 6 et dimanche 7/04
de 12h à 19h


Ancien garage américain au 156, Chaussée de Wavre – 50m de Titulus

PRIX
10€ l’entrée pour les deux jours

18+

De verkoop van alcohol aan minderjarigen is niet toegestaan.
Door alcohol te kopen op de website van Titulus verklaart u ouder te zijn dan 18 jaar.