Dominique Hauvette
Domaine Dominique Hauvette
Saint Rémy de Provence, Provence-Alpes-Côte d’Azur

Dominique Hauvette vervaardigt grote wijnen op haar domein in de appellaties Baux-de-Provence en IGP Alpilles.

Sinds ze zich in 1988 op de kalkhoudende kleigronden van Saint-Rémy-de-Provence vestigde, produceert ze de ene na de andere grote rode en witte wijn op haar domein van 15 hectare. Veeleisend als ze is voor wat betreft haar wijnbouwkeuze (biodynamisch sinds 2003), wijnbereiding (afristing en infusie van de bessen) en rijping (kuip, vat, voeder, betonnen ei), respecteert ze als geen ander de herkomst van de gronden en de authenticiteit van haar terroirs om de druiven voor zich te laten spreken.

Haar gevoeligheid komt tot uiting in dynamische, levendige en vibrerende cuvées, zoals de intense Cornaline (grenache, syrah en cabernet-sauvignon) en de geparfumeerde en uitermate verfijnde Améthyste (met hoofdzakelijk cinsault, aangevuld met carignan en grenache).


10e SALON DES
VINS NATURELS

6 & 7 AVRIL

Nous sommes très heureux de vous accueillir le 6 et 7 avril 2024 pour notre salon annuel ! Vous pourrez y retrouver pas moins de 29 vigneron.ne.s, distillateur.rice.s et brasseur.sseuse.s venu.e.s de France, d’Italie, d’Autriche, d’Allemagne, d’Espagne et de Belgique.

QUAND
Samedi 6 et dimanche 7/04
de 12h à 19h


Ancien garage américain au 156, Chaussée de Wavre – 50m de Titulus

PRIX
10€ l’entrée pour les deux jours

18+

De verkoop van alcohol aan minderjarigen is niet toegestaan.
Door alcohol te kopen op de website van Titulus verklaart u ouder te zijn dan 18 jaar.