Franca, Pia et Firmino Miotti
Domaine Firmino Miotti
Breganze, Italie

De historische familiekelder Firmino Miotti bevindt zich in Breganze, op een heuvel van vulkanische oorsprong. Het domein staat onder leiding van wijnboer Firmino, zijn echtgenote Pia en hun dochter Franca, die vandaag de dag aan het hoofd van de wijnkelder staat. Hun doel bestaat erin inheemse en oude druivenrassen, zoals de gruajo, de pedevendo, de marzemina of de gropello, te bewaren en er tegelijkertijd een moderne toets aan toe te voegen door middel van de wijnbereiding.

De familie Miotti, die zich altijd sterk verbonden heeft gevoeld met de traditie van het land en met de producten uit het verleden, probeert zo de typische variëteiten eigen aan de streek, die anders door de tijd heen verloren zouden zijn gegaan, veilig te stellen.

Voor Firmino en zijn gezin is de wijnbouw, eerder dan gewoon een stiel, een kunst die de volle aandacht en de volledige toewijding vereist voor het eindproduct. Door deze toewijding en hun noeste arbeid is hun wijnkelder van uitzonderlijke kwaliteit een begrip geworden.

DOC BREGENZE VESPAIOLO

38,50

SAMPAGNA BIANCO FRIZZANTE

17,90

18+

De verkoop van alcohol aan minderjarigen is niet toegestaan.
Door alcohol te kopen op de website van Titulus verklaart u ouder te zijn dan 18 jaar.