Craig Hawkins
Domaine Testalonga
Nord du Cape Town, Swartland

Domein Testalonga, alias El Bandito, gelegen in Swartland, ten noorden van Kaapstad, behoort toe aan de jonge wijnboer Craig Hawkins. Hij begon met wijn maken door enige jaren wijngaarden te huren, waarbij hij zijn keuze voor biodynamische landbouw reeds gemaakt had. In de loop der jaren schaaft hij zijn kunsten nog bij en koopt hij, samen met zijn echtgenote Carla, een vervallen boerderij, waar hij in 2014 zijn eerste wijngaarden aanplant op 11 hectare braakland voorheen begroeid met theebomen.

Dit fantastische nieuwe speelterrein leidt Craig nog verder in zijn queeste en zal veel cuvées voortbrengen, alle van uitmuntende kwaliteit en bovendien erg verschillend. Hij produceert levendige natuurlijke wijnen, waarin onder andere de chenin, de colombard, de pinot noir, de hárslevelü, de muscat, de grenache en de syrah voor een vibrerend en elegant samenspel zorgen.


10e SALON DES
VINS NATURELS

6 & 7 AVRIL

Nous sommes très heureux de vous accueillir le 6 et 7 avril 2024 pour notre salon annuel ! Vous pourrez y retrouver pas moins de 29 vigneron.ne.s, distillateur.rice.s et brasseur.sseuse.s venu.e.s de France, d’Italie, d’Autriche, d’Allemagne, d’Espagne et de Belgique.

QUAND
Samedi 6 et dimanche 7/04
de 12h à 19h


Ancien garage américain au 156, Chaussée de Wavre – 50m de Titulus

PRIX
10€ l’entrée pour les deux jours

18+

De verkoop van alcohol aan minderjarigen is niet toegestaan.
Door alcohol te kopen op de website van Titulus verklaart u ouder te zijn dan 18 jaar.