Migel Mari, Joseba et Mikel Lasa
Isastegi Sagardotegia
Espagne, Pays Basque

Sinds de 17de eeuw produceert deze Baskische familie, aan de voet van de Intxurre, dichtbij Tolosa, artisanale natuurlijke cider simpelweg om deze te delen met familie en vrienden. In 1983 besluit Migel Mari Lasa, met de hulp van zijn vader, Joxe Mari, zijn productie uit te breiden teneinde te beantwoorden aan de groeiende vraag naar dit type product, waarop de Spanjaarden steeds doller lijken te worden. Langzaam maar zeker krijgt het bedrijfje naambekendheid en wordt het een befaamde ciderbrouwerij in eigen regio, maar ook in het buitenland.

Vandaag de dag staat de derde generatie, bestaande uit Isastegi, Joseba en Mikel, aan het roer van de productie van cider die gemaakt wordt van kwalitatieve, lokale bio appels. De cider wordt er met sterke gemeenschapszin gemaakt en is de trots van de appeltelers uit de omgeving, aangezien er niet alleen met de inheemse appels van Isastegi gewerkt wordt, maar ook met die van een handjevol buren die al even gepassioneerd zijn voor de biologische cidercultuur.

CANETTE-SIDRA-ISASTEGUI

CANETTE SIDRA ISASTEGUI

3,20
SIDRA-NATURAL-PREMIUM-ISASTEGI

SIDRA NATURAL PREMIUM ISASTEGI

5,80


10e SALON DES
VINS NATURELS

6 & 7 AVRIL

Nous sommes très heureux de vous accueillir le 6 et 7 avril 2024 pour notre salon annuel ! Vous pourrez y retrouver pas moins de 29 vigneron.ne.s, distillateur.rice.s et brasseur.sseuse.s venu.e.s de France, d’Italie, d’Autriche, d’Allemagne, d’Espagne et de Belgique.

QUAND
Samedi 6 et dimanche 7/04
de 12h à 19h


Ancien garage américain au 156, Chaussée de Wavre – 50m de Titulus

PRIX
10€ l’entrée pour les deux jours

18+

De verkoop van alcohol aan minderjarigen is niet toegestaan.
Door alcohol te kopen op de website van Titulus verklaart u ouder te zijn dan 18 jaar.